FC Fredericia-spillerne var i dag for første gang på træningsbanen i det nye år. Det var både spillerne, men også cheftræner Jonas Dal meget glad for. Han havde dog også nået at nyde ferien med familien.

“Det har først og fremmest været skønt at være så meget sammen med familien, og virkeligt kunne være sammen med børnene. Både på skiferie og ferie derhjemme med jul og nytår sammen.”

Nu er ferien veloverstået, og det hårde arbejde kan igen begynde for Jonas Dal, som skal sikre, at spillerne er klar den 1. marts, når turen går til Fremad Amager.

“Det er det her, vi brænder for. Vi synes alle sammen, at det er fedt at være på træningsbanen, og vi glæder os selvfølgelig til, det kommer kampe igen – især når det handler om point.”

I første omgang skal der dog arbejdes hårdt. Årets første træning var ikke så hård, men de næste dage i løbet af ugen kommer til at stå på forskellige fysiske test.

Når forårssæsonen går i gang, bliver det med FC Fredericia helt i toppen af NordicBet Ligaen, og det er noget, som giver en ekstra motivation.

“Selvfølgelig er det sjovt, og selvfølgelig er det også noget, som vi glæder os helt vildt til. Vi har sat os i en position, hvor vi skal spille med om de sjove pladser, og det er langt sjovere, end at komme til at ligge i et midterfelt.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal i videoen herunder: