Onsdag var tredje træningsdag i Tyrkiet for FC Fredericia. Det var samtidig også det tredje slags vejr, nemlig et voldsomt blæsevejr, som FC Fredericia-spillerne måtte indfinde sig med under træningen.

Derfor blev træningen en smule anderledes end i går, hvor vejret var bedre, og det derfor var muligt at have mere taktisk træning.

“Først og fremmest blev der fokuseret på, at vi lavede noget, hvor vi ikke stod alt for meget stille. Selvom vi er taget til Tyrkiet, så kan vejret også arte sig i en retning, som vi ikke havde håbet på. Så det var lagt an på, at vi ikke skulle stå alt for meget stille.”

Onsdagens træning blev brugt til at arbejde på nogle ting, som Jonas Dal gerne vil se i den første træningskamp på træningslejren – nemlig i morgen mod Hobro IK.

“Det bliver spændende at se, hvad det bliver for en slags kamp. Hvis det bliver sådan et vejr, som det er i dag, så bliver det sådan en kamp, hvor det handler om at få bolden ned på gulvet og spille den rundt. Alle der har forstand på det, har lovet mig, at det bliver bedre vejr i morgen. Så det bliver forhåbentligt en kamp på samme vilkår, som når vi har spillet træningskamp derhjemme.”

I de tre træningskampe, som FC Fredericia har spillet før træningslejren, har der været rigeligt med spilletid til alle, som har været klar. Sådan kom det formentligt også til at være på træningslejren.

“Jeg skal jo stadigvæk have nogle svar, og der er stadigvæk nogle spillere, som skal vise mig nogle svar. Jeg har allerede får nogle, og jeg ved også, at vi stadig har meget tid til at se alle i aktion.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal herunder: