På søndag klokken 14.00 er det igen tid til, at FC Fredericia indtager Monjasa Park. I sæsonåbneren blev det til et 1-2-nederlag til Vendsyssel FF, men søndag eftermiddag skal der tages revanche mod Næstved.

Søndagens modstander er ikke startet godt, da det er blevet til nederlag mod både Skive og Kolding i de første to kampe. Sæsonen er heller ikke startet planmæssigt udenfor banen, hvor det allerede er blevet til et trænerskifte. Derfor er FC Fredericias træner, Jonas Dal, ikke helt sikker på, hvad der venter.

“Vi ved ikke rigtigt, hvad det er, vi skal op imod, når nu vi skal spille mod Næstved. De har allerede haft to nye trænere på den her sæson, og det er deres første kamp med den nye træner nu her. Så det bliver spændende at se, hvordan de rent taktisk vil gå til kampen, og om han vælger nogle nye spillere. Derudover er der kommet mange nye spillere til derovre, så det er sådan lidt ubekendt langt henad vejen”.

Det er dog ikke et helt ubekendt hold, som FC Fredericia skal møde. Jonas Dal udpeger spillere som Kristoffer Munksgaard og den tidligere Fredericia-spiller Andreas Moos som spillere, der skal holdes øje med.

FC Fredericia var også i aktion onsdag aften, da Hatting-Torsted blev besejret med 5-0 i pokalturneringen. Her var blevet plads til flere spillere, som ikke har fået mange minutter ellers i sæsonstarten, og dem var Jonas Dal glad for at se i kamp.

“Det er ikke så længe siden, at vi spillede de her træningskampe, hvor vi fik prøvet næsten alle af. Det var fedt at se Victor i en hel kamp i og med, at vi havde gang i hans arbajdstilladelse, som lige skulle i hus, før vi kunne se ham spille. Derfor var det rigtig fint, at han så kunne spille i går (onsdag red.). Det samme med Steven Enna, som også fik en ekstra kamp, så det er fint også at se, at bredden i truppen er intakt, og at flere viste sig frem og viste gode takter”.

Kampen mod Næstved spilles søndag klokken 14.00 på Monjasa Park. Hør hele interviewet med Jonas Dal herunder.