Mandag eftermiddag klokken 15.00 tyrkisk tid spiller FC Fredericia den anden og sidste træningskamp på træningslejren i Belek. Det sker mod det georgiske hold FC Lokomotiv Tiblisi.

Det er nok ikke et hold, som mange har det helt store forhold til, men for Jonas Dal er modstanderen mindre vigtig. Han har nemlig mere fokus på FC Fredericias egen præstation.

“Det var faktisk også lidt uventet for mig, hvordan Hobro kom til den kamp mod os, så det, at vi kommer til at møde et hold, som vi ikke kender på forhånd, det gør ikke så meget. Det handler om hvordan vores tilgang er til de udfordringer, vi møder. Hvad enten de står rigtig dybt eller om de kommer op og presser. Om de er rigtig hurtige, fysiske stærke eller et teknisk stærkt hold, jamen så skal vi kunne spille mod alle typer hold.”

En af de ting, som Jonas Dal fremhæver, er, at presspillet skal være der. Den del af spillet har spillerne arbejdet meget på i Tyrkiet, og dagens træning var ikke anderledes.

“Vi arbejde på presspillet i går, og gerne ville have arbejdet videre på i går, men der var for mange spillere, som måtte blive inde. Derfor tog vi den i dag, og det var fint. Vi fik snakket nogle ting af og set nogle relationer, så det var fint.”

Til det sidste spil i dagens træning manglede Jonas Dal en enkelt spiller, for at spillet kunne gå op. Derfor måtte den nye assistenttræner, Thomas Ransborg, trække i en gul overtrækstrøje og agere forsvarsspiller.

“Det er en mand, man skal holde øje med. Han er jo ikke andet end 30 endnu, så der er stadig masser af fodboldår tilbage i ham. Han har en god størrelse og bevæger sig fin rundt. Han har en god kommunikation dernede fra, så jeg tror, at det er en, som vi skal se om ikke vi kan indlemme lidt oftere i truppen.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal herunder: