FC Fredericia vandt søndag 3-1 i HB Køge.
Kampen var den anden i den nye sæson, og efter et 1-2 nederlag i den første kamp til Superliga nedrykkerne fra Vendsyssel FF, så er FC Fredericia nu på tavlen.

Jonas Dal havde inden kampen forberedt FC Fredericia spillerne på, hvilket hold det var at de skulle spille imod.
”HB Køge er et godt hold, men mere præcist et godt spillende hold. Dette får vi taget fuldstændig fra dem, hvilket jeg er mest tilfreds med set her efter kampen. I første halvleg arbejder vi utrolig hårdt og vi spiller faktisk en god første halvleg. Det eneste vi kan sætte en finger på, det var de få fejlaflevering vi havde.
Da vi går ind til pause, er spillerne trætte. Det var ikke planen at de skulle være så trætte, men det er fordi de har arbejdet så stenhårdt i første halvleg. At vi så ovenikøbet fører ved pause og at det er vores nye angriber som fik scoret sit første mål, det gør det hele meget bedre”, siger Jonas Dal.

Der var ikke spillet meget mere end 30 sekunder af anden halvleg før Mathias Gertsen fik scoret sit første mål i FC Fredericia trøjen, hvilket var med til at sætte en kæp i hjulet på HB Køge.
”Det hurtige mål gav os selvfølgelig noget ro og da Anders Holvad så scorer et mål på en aflevering fra vores keeper, så føler vi at det hele lykkes i dag.
Derefter begyndte HB Køge at lave om og gå over til lange bolde. Dette gjorde dog ikke noget, da vi var gode til at komme først på boldene og anden boldene.
Så alt i alt en rigtig fin kamp for vores vedkommende. Der vil selvfølgelig altid være et par huller i osten, men det vil være mærkeligt, hvis ikke man altid kan finde noget at lave om.
Det eneste som jeg synes er ærgerligt er at de skulle få et billigt straffe til sidst, som jeg føler at de kun får fordi vi fører 3-0. Jeg havde ondet både vores forsvar og målmand at holde buret rent, men de fik et mål og kampen endte 3-1 til os, hvilket vi skal være godt tilfredse med, da det er et meget svært sted at spille”, slutter Jonas Dal.

Næste gang at FC Fredericia løber på banen er på onsdag, når vi gæster Hatting/Torsted i Sydbank Pokalen.

I kan se interviewet med Mathias Gertsen, Steven Enna og Jonas Dal her:
https://www.youtube.com/watch?v=tDZgyI5pAwI