FC Fredericia har hentet Sonni Nattestad, og de to parter har lavet papir på hinanden for de næste to og et halvt år aftale. Nattestad kommer til Antalya allerede i morgen for at møde sine nye holdkammerater. Nattestad blev fritstillet af sin tidligere klub Molde.

Cheftræner Jonas Dal Andersen er også begejstret for det nye navn på holdkortet, da han mener, at Nattestad kan bidrage med en masse gode ting:

”Han er1.97 cm., og en der kan tage fra i luftspillet, men trods højden så har han et fint tyngdepunkt og er dygtig til at spille bolden frem.”

Tidligere på året hev FC Midtjylland Manjrekar James hjem til Herning, men Sonni Nattestad er en rigtig god erstatning for ham, mener Jonas Dal:

”James var god til nogle ting, og Sonni er god til noget andet. Men det er et rigtig stærkt supplement til de dygtige forsvarsspillere vi har i forvejen. Men mest af alt er det vigtigt at få lukket det hul efter James, og det gør Sonni.”

Allerede i morgen lander Sonni Nattestad i Antalya, og det har stor betydning for ham og for holdet, siger Jonas Dal:

”Det er specielt vigtigt for ham, at han kan komme herned allerede i morgen og møde drengene. Og der er ikke noget bedre end at være låst inde på et hotel sammen i en uge, hvis man skal lære hinanden at kende.”

Jonas Dal mener også at han passer godt ind i hans spillestil.

”Han passer perfekt ind. Han skal nok kunne spille de bolde frem i banen fra bagkæden, som jeg gerne vil,” afsluttede Jonas Dal.

Sonni Nattestad kommer til at kæmpe om en af pladserne i midterforsvaret med Erik Nissen, Mads Eriksen og Mathias ”Malte” Johannsen.