Når uret rammer 17.00 skal FC Fredericia spille forårets femte kamp. Det bliver endnu en tur til Sjælland, hvor HB Køge venter blot fem dage efter, Vejle Boldklub gæstede Monjasa Park.

Dagens modstandere minder i spillestilen om FC Fredericia, og derfor bliver det en kamp, hvor kampen om boldbesiddelsen bliver hård. Det forventer cheftræner Jonas Dal også.

“Det bliver en kamp mellem to hold, som rigtig gerne vil have bolden, og der rigtig gerne vil bygge op med bolden. Jeg går ud fra, at det bliver en rigtig seværdig fodboldkamp. Så handler det selvfølgelig om, hvem der får sat sit spil bedst, og hvem der får sat sit spil op til at kunne skave chancer.”

Senest HB Køge var modstanderen blev det til en uafgjort kamp, hvor Nicolaj Ritter scorerede det udlignende mål i seks minutters overtid. I dag håber Jonas Dal, at man ikke skal vente helt så længe.

“Vi skal nok score lidt før. Nej, det skulle helst ikke nå at blive så spændende. Det er der jo ingen grund til, hvis vi ellers spiller godt nok. Vi skal skabe nogle chancer, og så skal vi selvfølgelig score på dem.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal herunder: