Det var en noget rødmosset cheftræner, som kort tid efter dagens træning skulle sætte nogle på den første dag af sæsonoptarten i FC Fredericia.

Den overordnede evaluering af første dag tilbage på træningsbanen fra cheftræner Jonas Dal Andersen var god, men også meget varm.

– Det var rigtig fedt at være i gang igen, fortæller cheftræner Jonas Dal Andersen.

Første uge af opstarten i FC Fredericia kommer til at bestå af forskellige tests af spillerne, der tæller både nye og gamle hoveder. Derfor står det tirsdag på en bib-test af spillerne, der skal vise hvilken forfatning spillernes kondition er i efter ferien, og så skal spillerne også have tjekket deres fedtprocent.

– Den første uge her handler det selvfølgelig også om, at vi skal have spillet en masse fodbold og have testet nogle ting, fortæller cheftræneren.

Torsdag den 20. august spillerne FC Fredericia første træningskamp mod pokalvinderne fra SønderjyskE, og det er en kamp, som cheftræneren mest af alt skal bruge på at se truppen an.

– Der bliver ikke sådan helt den store forkromede taktiske tilgang til den kamp, det handler mere om, at se hvad vi kan, siger Jonas Dal Andersen.

Kampen mod SønderjyskE spilles klokken 13.00 på sønderjydernes træningsanlæg i Haderslev, og kan ses på værternes YouTube-kanal.

Vi skal desuden beklage den dårlige lyd i videoen.