Søndag den 1. november hentede FC Fredericia en 2-1-sejr ude over FC Roskilde. Sejren bragte Fredericia op på førstepladsen i NordicBet Ligaen, men der skulle kæmpes hårdt for at sikre sejren.

En sejr blev det dog til, og i fodbold er dét som bekendt det eneste, som gælder. Derfor glædede Jonas Dal sig også over sejren, selvom der da også var visse kritikpunkter.

“Nogle gange skal man bare være tilfreds med sejren, og så bare sige, at sådan er det. Drengene kriger den hjem, og det bliver sådan en tjuhej-kamp med et par røde kort. Så det jeg er allermest tilfreds med, er naturligvis de tre point”.

Det var især kampens indledning, som træneren var mest kritisable overfor, hvor Roskilde pressede på, og da også kom foran efter 11 minutter. FC Fredericia kom dog som bekendt tilbage og vandt kampen med 2-1, og rykkede derfor forbi Viborg FF på NordicBet Ligaens førsteplads. Den del fylder dog ikke så meget hos Jonas Dal lige nu.

“Jeg vil sige, at de tre point, og at vi vandt i dag fylder klart mest. Det er selvfølgeligt fedt og ligge på førstepladsen og kunne se stillingen deroppefra, men det kommer jo kun af, at vi har vundet nogle kampe, og at vi har spillet godt. Jeg vil hellere ligge nummer et, når det kommer til 2020 end jeg vil nu her i 2019”

Hør hele interviewet fra Roskilde med Jonas Dal herunder: