Efter tre træningskampe, hvor vi ikke fik scoret mål, så har vi fået hul på bylden og fået scoret otte mål i de første fire kampe og vi står med tre sejre i fire kampe.

“Alt i alt har vi fået en rigtig fin start på sæsonen. Men mere vil have mere og vi ærgrer os over ikke at stå med mere efter Vendsyssel kampen. Det er altid vigtigt at komme godt fra start, og det synes jeg egentlig at vi er kommet”, siger Jonas Dal.

På papiret inden sæsonen, så har nogle af vores første modstandere været spået til en topplacering i NordicBet Ligaen.
“Man ser ofte at nogle af de hold som kommer ned fra Superligaen, de får en slingrende start. Men efterhånden som sæsonen skrider frem, så ser man at de hold byder sig mere til. Derudover har HB Køge og Næstved heller ikke været nogle walkovers og det har været skønt, at vi har vundet 3 ud af de første fire kampe.
Hvis vi kigger på kampen imod Vejle, så er vi gode til at gøre vores modstander dårlig og sætte dem i situationer, hvor de ikke kan lykkes med deres ting. Vi spiller en rigtig god kamp og jeg er stolt og tilfreds over den præstation”.

Imorgen står den på Viborg, som har fået en fantastisk start med hverken indkasserede mål eller nederlag i de første fire kampe.
“Det er sjældent set at et hold går gennem en hel sæson uden at lukke mål ind, så lad det endelig være os som får prikket hul på den byld. Viborg er som regel med i toppen hvert år og det er vel også deres målsætning at rykke op. Derfor skal vi være skarpe til kampen imorgen og det er samtidig et svært sted at spille. Vi har tidligere spillet nogle gode kampe i Viborg, dog uden at vinde.
Men med begge ben plantet solidt på jorden, så ved vi godt, at hvis vi spiller op til det niveau vi viste i Vejle, så får Viborg det også svært imod os. Men det skal komme fra hårdt arbejde, det kommer ikke af sig selv”, slutter Jonas Dal.

Foto: Mphoto