Tirsdagens kamp mod Vendsyssel FF blev tabt med 2-4 på Monjasa Park. Det var blot fire dage efter den flotte præstation i Viborg, hvor det blev en 2-0-sejr.

Hverken spillet eller resultatet levede på nogen måde op til det, som FC Fredericia-spillerne viste i fredagens sejr i Viborg. Derfor var det trist Jonas Dal, som kunne gøre status efter kampen.

“Det er sådan, det er i fodbold. Nogle gange går det op, og så er man helt euforisk, og man synes, at alt går op i en højere enhed. Andre gange så render man ind i sådan en her, og man synes, at alting hænger en ud af halsen. Det er det fede ved fodbold, at der er så mange følelser på ting.”

Selvom det blev til et nederlag på 2-4, og FC Fredericia på et tidspunkt var bagud med 0-4, kunne cheftræneren dog alligevel finde nogle positive ting i kampen.

“VI spiller egentligt en ok første halvleg, selvom vi taber den 3-0. Sådan sagde vi også lidt over i Fremad Amager, da vi var derover og tabe 4-2. Der er momenter i spillet, som ser fint nok ud, men vi smider for mange bolde i vores opbygning, og vi smider for mange bolde.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal i videoen herunder: