Omend det blev lidt senere end først beregnet, hentede FC Fredericia en 3-1-sejr i dagens kamp mod Fremad Amager hjemme på Monjasa Park.

Det var den første hjemmesejr i 2020, så det var naturligvis en ganske tilfreds cheftræner, som efter kampen kunne sætte nogle ord på kampen.

“Jeg er helt vildt glad. Jeg kan næsten ikke få armene ned. Det er derfor, jeg putter dem i lommen, for ellers så ville de stå oppe over hovedet i hele det her interview. Det er virkelig, virkelig en fed sejr at få, fordi vi gør det på den måde, som vi gør.”

Det var ikke kun resultatet, som Jonas Dal var tilfreds med. Også spillet på banen var han glad for – også selvom holdet kom bagud.

Der var både roser til det offensive og det defensive arbejde, og målmanden Andreas Raahauge fik også nogle rosende ord med på vejen.

“Det er meget tilfredsstillende at se. Raahauge bliver sådan lidt smidt ind i det, fordi vi troede faktisk i går til træning, at Nybo skulle spille. At Raahauge så træder til her til formiddag, det er selvfølgelig noget, som han skal arbejde mentalt med her inden han skal ind. Det synes jeg ikke, at man kan se på Raahauge, at han ikke har spillet en betydningsfuld kamp i lang tid.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal i videoen herunder: