Efter fire kampe i træk uden sejr, kunne FC Fredericia-spillerne igen juble over tre point fredag aften, da det blev til en 3-2-sejr over Næstved.

Også cheftræner Jonas Dal kunne tage del i den jubel. Efter kampen var det en glad træner, som kunne gøre status over kampen.

“Jeg er rigtig, rigtig glad. Det jeg er mest glad over, er at vi jo får noget udbytte af, at vi jo også spiller gode kampe. Som jeg sagde før kampen, forventede jeg, at vi ville komme til at sætte os på spillet. Det gjorde vi også.”

Spillet i de seneste kampe, har set fint ud, men resultaterne har ikke været der. Det var det så igen i aften. Det var selvom starten af kampen ikke ligefrem var god for Jonas Dal og hans spillere.

De kom nemlig hurtigt bagud, og da der også blev brændt et straffespark, så det slet ikke godt ud. Cheftræneren er derfor ekstra glad for, at det blev til tre point.

“Lige da vi kom bagud, tror jeg vi alle sammen tænke åh nej. Og da de så sparker den der på banden lige bag ved målet, der tror jeg, at vi allesammen tænkte, at ja det skal da nok passe, at nu er vi inde i den her uhelds-stime, hvor alting ved modstanderne går ind, og vi har så svært ved at score.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal i videoen herunder: