I aftenens kamp på Monjasa Park blev det til en 2-0-sejr til FC Fredericia mod Kolding IF. Sejren var den anden på bare fire dage.

Spillet på banen matchede det gode resultat, og især i første halvleg var der flot offensiv fodbold at finde fra FC Fredericia-spillerne. Derfor var det en glad cheftræner, som kunne sætte nogle ord på kampen.

“Jeg er rigtig glad! Ikke kun fordi vi vinder, og ikke kun fordi vi scorer to. Men fordi vi også holder det nul. Også for vores selvforståelse og den måde, som vi spiller fodbold på, også kan holde til, at vi gør det uden at tage mål imod. Dem må man sige, at vi gør i dag.”

Anden halvleg af kampen blev mere kontrollerende for FC Fredericia, der allerede ved pausen førte med 2-0. Jonas Dal var da også ganske godt tilfreds med første halvleg.

“Det eneste vi snakkede om nede i pausen var, at vi skulle fortsætte, men vi kunne godt lige have vendt spillet lidt mere. Altså fået dem ud og løbe en lille smule mere. Men det er småting, fordi vi gør det rigtig godt. Vi var dygtige.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal i videoen herunder: