FC Fredericia har været i god form efter Corona-pausen, hvor både spillet og resultaterne har været opadgående. Fredag aften blev det til endnu et stort plus, da Viborg FF blev besejret med 2-0 på udebane.

Spillet på banen matchede resultatet, og der var derfor en masse at være tilfreds med for cheftræner Jonas Dal.

“Jeg er helt vildt glad. Men jeg er mere stolt. Jeg er virkelig, virkelig stolt over, at det vi træner på og det vi øver på, det også kommer til at ske i den her fodboldkamp. De spiller op som vi havde formodet, og vi dækker det fuldstændig, som vi havde øvet det til træning i går. Det løser vi bare til UG.”

Generelt var Jonas Dal tilfreds med spillernes præstation. Både offensivt og defensivt. For anden gang siden Corona-pausen spillede FC Fredericia til nul, og det glæder cheftræneren sig over.

“Vi har arbejdet rigtig meget med det her med, at vi skal stå rigtigt. Også selvom vi har bolden selv. Vi ved jo godt, at det er noget af det, modstanderne kan lukrere på, at når vi har bolden, kan vi godt nogle gange blive lidt doven. Men det har vi jo arbejdet rigtig meget med, og der må jeg bare rose drengene for, at vi når vi snakker om nogle ting, tager de dem med ind på banen.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal herunder: