Første træningsdag på årets træningslejr er nu vel overstået. Det blev til lige over halvanden time på træningsbanen, som var første gang siden før julepausen, at spillerne trænede på rigtigt græs.

Den træning kom efter en lang rejsedag, hvor størstedelen blev brugt i en bus, lufthavn og flyvemaskine. Kombineret med ikke så meget søvn, var det derfor en stille og rolig første træning, som Jonas Dal kunne kigge tilbage på.

“I dag skulle vi lidt i gang. Drengene skulle have lov at mærke, at der var kommet græs under fødderne. Så har vi arbejdet lidt med vores hurtighed og duelspil, og spil ned mod et mål. Derudover har vi bare været i gang med de sædvandlige spil, og så arbejder vi videre med det taktiske senere på ugen.”

Selvom det naturligvis er spillet på banen, som har størst fokus på en træningslejr, fokuserer Jonas Dal også på det, som sker udenfor spillet.

“Det er selvfølgelig også en stor del af det. Når nu spillerne bor sammen 24 timer i døgnet her i ni døgn i træk, så er det klart, at man kommer tættere på hinanden – også på en anden måde, end man ville komme i dagligdagen hjemme i klubben.”

Vejret var på første dag ikke helt som håbet, da det både var vådt og koldt. Derfor blev det en lidt anderledes træning end håbet.

“Vi havde håbet på, at vejret var lidt bedre, så vi kunne have brugt mere tid på de taktiske aspekter og på dødbolde. Så er vi også taget herned for nogle gode baner. I dag trænede vi på en nogenlunde bane, og vi kan få den gjort endnu bedre til i morgen.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal herunder: