FC Fredericia havde taget turen til Sjælland, for at møde HB Køge på Capelli Sport Stadion. Kampen var den første siden 1-2-nederlaget til Vejle, så kampen skulle bruges til at komme hurtigt ovenpå igen.

Det lykkedes dog kun delvist, da det blev til et uafgjort 2-2-resultat. Spillet på banen var eller fint, så mere kunne det sagtens være blevet til. Det mente cheftræner Jonas Dal efter kampen.

“Det er helt vildt skuffende, fordi vi er bedst. Vi er også bedst i de længste perioder. HB Køge gør noget på os i dag, som jeg ikke har set i lang, lang tid, hvis nogensinde, kan huske at have set fra HB Køge. De smider en masse kilo ind på banen og spiller noget mere direkte, end vi er vant til.”

Jonas Dal var i pausen nødt til at skifte sin målmand ud. Det er ikke noget, som sker tit, men Alexander Nybo slog sig i midten af første halvleg og kunne ikke fortsætte.

Derfor kom Andreas Raahauge på banen fra anden halvlegs start, og det fik også en betydning for kampen.

“Det er klart, at når man skifter en ny målmand ind, så sidder de samme relationer ikke i holdet. Det her med at spille den ud både fra målspark og bolde, som bliver spillet tilbage til Raahauge. VI kommer til at spille lidt længere, og det er faktisk fint, fordi de går så højt på os.”

Selvom cheftræneren ikke var tilfreds med resultatet, var han langt hen ad vejen tilfreds med præstationen. Selvom der da også var noget at arbejde videre med.

“Spilmæssigt er det egentligt fornuftigt. Men vi bliver nødt til at blive lidt bedre på bolden. lidt mere sikre på bolden, så vi ikke smider den for let. Bortset fra det, så synes jeg, at vi spiller en rigtig fin kamp. Så er der selvfølgelig resultatet. Det er jeg ikke tilfreds med, for jeg synes egentligt at der lå tre point og ventede. Jeg græder lidt med det ene øje, og smiler lidt med det andet.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal herunder: