Onsdag aften klokken 18.30 går det igen løs på Monjasa Park. Her kommer FC Roskilde en tur på besøg, om selvom det er et hold fra den nederste del af rækken, forventer Jonas Dal langt fra en nem kamp.

“Det er virkelig en modstander, som vi skal være klar mod. Det er virkelig i den her forbindelse vigtigt, at være ydmyg. Roskilde er bedre, end der hvor de ligger nu. Klart bedre endda. Når det så er sagt, så har vi snakket med spillerne om, så handler det om, at vi selv skal være der.”

Selvom FC Roskilde ligger nummer 11 i NordicBet Ligaen, er det et hold, som er ved at finde formen. I de seneste to kampe er det blevet til seks point og en målscorer på 7-1.

Til kampen er FC Fredericia tvunget til at undvære Mathias Gertsen, som blev udvist i den seneste kamp. Der ærgrer Jonas Dal, som dog mener, at der er gode alternativer i truppen.

“Han har jo haft en rigtig god efterårssæson, så selvfølgelig får det en stor betydning. Heldigvis er Dennis Høegh ved at være klar igen, og det kunne være, at det var ham, vi fandt frem til den her situation. Vi har også muligheden for, at smide Christian Ege op på midtbanen, og så Lukas Enevoldsen ind i forsvaret.”

FC Fredericia er inde i et kampprogram, som byder på fire kampe på under to uger. Det betyder, at kræfterne skal økonomiseres.

“Selvfølgelig skal vi se lidt frem i tiden, og vi skal overveje, hvor hårdt vi kører spillerne. Det er klart, at dem som har lidt, de døjer med, de kan måske spares i forhold til dem, som er friske. Det er klart, at den overvejelse er i baghovedet.”

Hør hele interviewet i videoen herunder: