Når klokken slår 11 på fredag den 24. januar, fløjtes FC Fredericias anden træningskamp i år i gang, når Esbjerg fB kommer på besøg.

I sidste uges kamp mod Randers FC havde Jonas Dal meget fokus på de seks prøvespillere, som var i klubben. De er alle rejst videre, og selvom træneren ikke vil afvise, at der kan komme prøvespillere i aktion, har han også fokusset et andet sted.

“Den her kamp skal bruges til at arbejde på de her relationer, som er så vigtige. Nogle af dem, som ikke har været så meget på banen i efteråret, de skal også køres ind i de strukturer vi har.”

I den seneste kamp lavede Jonas Dal en del udskiftninger undervejs, og det vil han også fortsætte med at gøre i trænigskampen mod Esbjerg fB.

Opstarten har snart været i gang i tre uger, og spillerne er blevet kørt hårdt, for at komme i den rigtige form. Derfor begynder Jonas Dal så småt at have andre ting i fokus.

“Det begynder at fade lidt ud, det vi arbejder på formen. Nu tager vi lige næste uge med, hvor vi i hvert fald en af dagene kommer til at arbejde hårdt – men stadigvæk med bolden. Men ellers bliver det mere spil-taktisk og med nogle skabeloner.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal i videoen herunder: