Selvom søndagens modstander fra Næstved ligger på 11.-pladsen i NordicBet Ligaen er det ikke ensbetydende med, at kampen bliver nogen nem opgave for FC Fredericia.

Det mener i hvert fald Jonas Dal, som ikke går så meget op i modstanderens placering, men mere i hvad hans hold selv gør.

“Vi er meget fokuseret på, hvad vi selv gør godt. Når vi gør det, kan vi spille op med selv de bedste hold i rækken, og så håber vi på, at vi også kan knække Næstved. Vi er meget ydmyg omkring det, at komme til Næstved.”

Jonas Dal har stor respekt for Næstved-spillerne som, ifølge ham, har høj kvalitet. Mange af dem er dog nye på holdet, så det har taget noget tid, at spille holdet sammen.

“Det har de haft tid til nu her, og det er også begyndt at se godt ud for Næstved. De har været lidt uheldige på det seneste, men de ser gode ud efter en lidt haltende start.”

Jonas Dal kigger dog i første omgang kun på FC Fredericias eget spil. Det spil har været med til at skaffe en god start på sæsonen, hvor det blandt andet er blevet til 17 point på udebane i denne sæson.

“Jeg kan simpelthen ikke svare på, hvad det er, der gør det. Det eneste bare en lille smule gode svar, man måske kan få på det, det er, at på vores hjemmebane, der kommer udeholdene nogle gange og passer bedre på sig selv.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal i videoen herunder: