Fredag den 7. februar var dagen derpå for FC Fredericia. Torsdag havde de nemlig spillet den første træningskamp på træningslejren i Tyrkiet mod Hobro IK.

Der var derfor planlagt et enkelt træningspas, som foregik i både sol, regn og hagl. Efter træningen satte cheftræner Jonas Dal nogle ord på fredagen.

“Der var faktisk meget træning. Vi skulle lige have den her kamp ud af benene, og så skulle vi ryste stængerne. Resten af dagen har drengene fri.”

Træningen stod på både styrkeøvelser og core-træning, før der også blev spillet en smule fodbold.

“Thomas lavede lidt agility derude, og så spillede vi noget kant, før jeg stod for noget overtalsspil til sidst. Så vi har brugt en time og et kvarter derude. Stille og roligt under ordentlige forhold og vilkår.”

Med fredagens træning veloverstået er lidt over halvdelen af træningslejren gået. Derfor var det tid for Jonas Dal at se tilbage på første halvdel af turen til Tyrkiet.

“Vi er kommet igennem nogle ting. Vi har lavet et brush up på nogle af de opbygninger, som vi gerne vil lave. Nogle af de opspilsmønstre, som vi gerne vil se. Specielt med nogle af de spillere, som er kommet ind siden sommerferien, der er vi gået rigtigt i dybden med det.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal herunder, hvor han blandt andet snakker om planerne for fridagen: