Onsdag aften gik FC Fredericia videre til fjerde runde af Sydbank Pokalen, da BK Avarta blev besejret med 4-2.

Modstanderne kom ellers tilbage to gange i kampen, men FC Fredericia endte med at trække det længste strå. Noget, som glædede træneren Jonas Dal.

“Jeg synes, at det blev lidt mere spændende, end det havde behøvet at være. De scorede til 2-2 lige inde pause, og det var en ret svær måde at gå til pause på. Vi havde egentligt spillet en god første halvleg og sat os på tingene, og i store dele af kampen var det spil til et mål. En god og professionel indsats af drengene, og et stort flueben ud for kampen.”

Der var dog ikke lutter positiver fra kampen. For fjerde kamp i træk blev der sat to mål ind i FC Fredericia-målet, og det var naturligvis ikke tilfredsstillende.

“Det vigtigste er naturligvis sejren, og at vi nu er videre i bowlen næste gang, der skal trækkes til den her turnering. Jeg har da også skældt lidt ud, og jeg skal love dig for, at jeg får nok fat i ham, der lavede et par fejlafleveringer, der gav Avarta de her mål. De skal vi have rettet op på. Man bliver så træt af at skulle forholde os til det hver gang.”

Som altid var opbakningen til FC Fredericia stor, også selvom det var en udekamp i Rødovre onsdag eftermiddag. Det er noget, som der sættes stor pris på.

“Red Pride bliver ved med at overraske. Det, at de bare står derover og råber og skriger kampen igennem og jubler helt vildt, det er virkeligt fedt. Det virker jo som om, vi er på hjemmebane rigtig rigtig tit, og det var vel også de mest højrystede her i Avarta. Kæmpe stor cadeau og stor ros til drengene fra Red Pride. Det er en fornøjelse.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal i videoen herunder: