På søndag klokken 15.00 sparkes Nordicbet Ligaen endeligt i gang igen for FC Fredericia, med en udebanekamp mod Vendsyssel FF.

Kampen ligger lidt over en uge efter træningskampen mod Esbjerg fB, som var første gang i flere måneder, at FC Fredericia-spillerne spillede en fodboldkamp. Søndag står der point på spil, og det giver lige det ekstra for cheftræner Jonas Dal.

“Vi glæder os til at spille. Allerede dét, at vi fik lov til at spille mod Esbjerg i fredags, det var rigtig, rigtig fedt. Om ikke andet, så spiller man for æren i en træningskamp. Bare dét, at være i en situation, hvor det handler om at tabe eller vinde, det er jo det, som alle os, der er konkurrencemennesker, vi higer efter. Derfor bliver det selvfølgelig endnu federe på søndag, fordi der står point på spil.”

Cheftræneren glæder sig altså til igen at skulle spille en turneringskamp – også selvom det bliver uden tilskuere. Kampens modstandere kommer fra Vendsyssel FF, og Jonas Dal forventer langt fra nogen nem kamp.

“For det første så regner vi med, at vi selv er der. Vi har set rigtig godt ud, og også i kampen mod Esbjerg så vi rigtig gode ud. Så har vi jo også set noget video på Vendsyssel nu her, og de ser jo desværre også ud til at have gjort noget ved dem selv her i pausen.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal i videoen herunder: