I morgen, lørdag den 13. juni, klokken 14.00 er det igen tid til fodbold på Monjasa Park. Her kommer Fremad Amager nemlig en tur på besøg.

Kampen kommer bare få dage efter, at FC Fredericia var en tur på Sjælland, hvor det blev til 2-2 mod HB Køge. Cheftræner Jonas Dal glæder sig til at komme ud og spille kamp igen – selvom det er med en kort pause.

“Det er altid fedt at spille fodboldkampe, men lige nu der kommer de godt nok tæt. For mig er det fint nok, men der er lige noget med, at vi skal have evalueret den kamp, som vi lige har spillet og forberedt os på den kamp, vi skal spille i morgen. Så der er blevet brugt nogle nattetimer også, men det er for mig ok.”

Kampen mod Fremad Amager bliver en speciel en af slagsen, da det er første gang siden Corona-pausen, at der må komme tilskuere på Monjasa Park.

Selvom der endnu ikke er åbnet for, at hele stadionnet kan tages i brug, glæder det Jonas Dal, at der da alligevel kan komme nogle fans ind til kampen.

“Det er fedt. Nu er det så desværre kun siddeplads, som man kan have, og det kan være, at det giver en lidt anden stemning, end det plejer at gøre, når Red Pride står nede i hulen, og skal give den gas dernede fra. Men det er jo ikke sådan, at det er forbudt at heppe på sit hold fra en siddeplads. Så mon ikke, at der nok kommer lidt larm på lægterne.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal i videoen herunder: