Det er efterhånden et par uger siden FC Fredericia sidst har været på Monjasa Park og spille en kamp. Det ændrer sig dog søndag klokken 14, når Nykøbing FC kommer på besøg.

FC Fredericia vender hjem til fæstningsbyen som NordicBet Ligaens førerhold, træner Jonas Dal glæder sig til endnu en gang at være på plads i Fredericia.

“Det er altid dejligt, at spille på Monjasa Park. Der er altid dejligt med tilskuere. Sidst vi var her, var der rigtig rigtig mange af dem, så det håber vi selvfølgelig, at der kommer igen. Det har været fedt de seneste gange, hvor vi har spillet her og vundet her. Der har været en rigtig stor opbakning, ikke kun fra Red Pride, som efterhånden er der hver gang, og gør en enorm stor kulisse, men også de tilskuere, som “bare” kommer her for at se fodbold.”

Som førerhold må man også indstille sig på, at modstanderen nok lige er en tand mere sultne efter at få en ned med nakken. Det er realiteten for FC Fredericia, men Jonas Dal er langt fra ked af placeringen.

“Det ville være dumt at sige, at det er ubehageligt, for det er det, som vi spiller efter hver gang. Det er, at vinde de kampe, som vi stiller op i, og så ved vi godt, at hvis vi vinder nok af dem, så på et eller andet tidspunkt, så kommer vi op og ligger nummer et.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal forud for kampen mod Nykøbing i videoen herunder: