FC Fredericia skal i aktion igen fredag den 11. oktober, når Silkeborg IF kommer på besøg i NordicBet Ligaen.

Det var ellers meningen, at holdet skulle have 17 dages pause, men Superligamandskabet var med på at rykke kampen frem. Det glæder Jonas Dal.

“Det var helt vildt fedt, at Silkeborg vil være med til at spille den her kamp nu her i landskampspausen, hvor vi ellers skulle have spillet mod Roskilde. Vi er rigtig glade for at få en kamp ind på det her tidspunkt. Ellers skulle vi have gået i 17 dage uden at spille kamp”.

Jonas Dal forventer, at det bliver et godt Silkeborg-hold, som gæster Monjasa Park fredag aften.

Silkeborg IF har ikke fået nogen speciel god start på tilværelsen i Superligaen, og Jonas Dal ser da også muligheder mod fredagens modstander.

“Når vi nu får efter at vinde, er det måske bedre at møde dem nu, hvor de er lidt et såret dyr. Omvendt så kan det også være, at hvis de får hul på bylden, så kan det også være, at de vejre morgenluft. Det kan være, at de pres, som de mærker i Superligaen, ikke vejer så tungt på dem mod os. Vi skal virkelig være klar og virkelig være på, ellers kan vi godt få fingrene i maskinen.”

Sydbank Pokalen er efterhånden noget til et stadie, hvor det for alvor spidser til. Kampen mod Silkeborg er i ottendedelsfinalen, og i næste runde er der kun otte hold tilbage.

I de tidligere runder har FC Fredericia stillet med flere af reserverne. Jonas Dal overvejer stadig, hvordan brikkerne skal placeres mod Silkeborg.

“Det er den diskussion, som jeg har med mig selv og med Morten. Vi er i gang med at ryste posen i forhold til, hvad vi gerne vil, og hvad vi gerne vil med den kamp her. Vi har nogle karantæner i den næste kamp i NordicBet Ligaen, så der er nogle spillere, som gerne skulle have noget kamptræning der. Det skal vi tage hensyn til, og så skal vi tage hensyn til, at vi skal holde alle klar. Der bliver nok ikke helt så mange udskiftninger som tidligere.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal i videoen herunder: