To scoringer, tre point og et rent bur. Det var facit efter onsdagens kamp mod FC Roskilde hjemme på Monjasa Park.

Det var første gang i tre kampe, at FC Fredericia vandt, så derfor var der, ikke overraskende, stor glæde at finde hos Jonas Dal.

“Det er så fedt, når vi både kan lave mål og samtidig holde nullet nede bagi. Jeg tror nok, at hvis du får fat i nummer et derinde, så er han endnu mere glad og tilfreds med det.”

Efter FC Fredericia kom foran 2-0, var det naturligt nok FC Roskilde, som pressede mest på mod slutningen af kampen. Selvom FC Fredericia holdt føringen, nåede Jonas Dal at blive nervøs ude på bænken.

“Jeg nåede at blive rimelig nervøs. Sådan er det jo i fodbold. Der skal bare en høj bold op i feltet, og så kan der ske alt muligt. Heldigvis havde vi nogle forsvarspillere i dag i både Erik og Lukas, som bare stangede de der væk.”

I pausen af kampen så Jonas Dal sig nødsaget til at skifte venstrebacken Nikolaj Ritter ud. Hvor galt det står til ved han ikke endnu.

“Når man får et eller andet i knæet, uden at man 100 % kan diagnostisere det, så bliver man altid lidt nervøs. Selvfølgelig tager vi ham ud og lytter på Mie (fysioterapeut red.), når vi ikke ved hvor slemt det er.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal i videoen herunder: