I morgen, torsdag den 30. januar, spiller FC Fredericia årets tredje træningskamp. Ligsom i de første to, hvor modstanderne var Randers FC og Esbjerg fB, bliver det en modstander fra Superligaen.

Denne gang er det Superligaens førerhold, FC Midtjylland, som FC Fredericia står overfor. For Jonas Dal er det dog ikke så vigtigt, præcist hvem det er, der står på modstanderens holdkort.

“De spillede også en kamp tirsdag i Sverige, så de kommer nok med en stor trup. Så vi skal nok forberede os på, at det er to forskellige hold, vi møder i de to halvlege. Det skal vi ikke tage os så meget af. Vi skal øve os i det, som vi gerne vil øve os i.”

Som i de to første træningskampe er Jonas Dal da også meget bevidst om, hvad det er, han gerne vil se fra sit hold.

“Det er blandt andet, at vi gerne vil spille den ud nede bagfra, og vi vil gerne blive ved med at gøre det – også selvom FC Midtjylland presser os højt. Vores gennembrudspil skal også sidde i skabet, så vi ikke kun kommer ud af det første pres, men også får sat nogle angribe ind.”

I det seneste opgør mod Esbjerg fB havde FC Fredericia kun fire spillere på bænken. Det skyldtes, at flere spillere havde nogle små problemer, som Jonas Dal ikke ville risikere noget med.

Noget tyder dog på, at flere af spillerne er ved at komme sig. I hvert fald forventer cheftræneren at have flere spillere til rådighed til torsdagens kamp.

“Der er en hel del flere klar, og så har vi også fået Joachim Wagner ind i truppen. Til den kamp er der kun to måske tre, der ikke spiller. Til forskel fra de fem, som ikke spillede forleden.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal i videoen herunder: