Når klokken bliver 14.00 søndag eftermiddag, står den igen på fodbold på Monjasa Park. Her får FC Fredericia nemlig besøg af Fremad Amager i en kamp i NordicBet Ligaen.

Fremad Amager har ikke fået den bedste start på sæsonen, og ligger lige nu nummer otte. I den seneste kamp mod ligaens førerhold, Viborg FF, var det dog et stærkt Fremad Amager-mandskab, som Jonas Dal så.

“Det bliver en rigtig rigtig svær kamp. Fremad Amager er et rigtig rigtig godt hold, og Viborg var i den grad i problemer i deres seneste kamp netop mod Fremad Amager. Bare alene af den grund kan vi se, at det er et rigtig godt hold, og vi skal stå tidligt op, hvis vi skal have noget med fra den kamp.”

Jonas Dal er dog glad for, at kampen er hjemme på Monjasa Park, som han håber kan være med til at sikre FC Fredericia en sejr.

I de seneste to kampe er det blevet til 2-2 for FC Fredericia, selvom holdet har været foran i begge kampe. Derfor har det defensive arbejde været i fokus hos Jonas Dal.

“Vi skal undgå, at de andre scorer. Efter kampene mod Nykøbing og Skive, har vi kigget på de ting, som vi skal have arbejdet med for at undgå, at vi får de her mål imod os. Det er ikke én ting, som vi lige kan gå ind og arbejde på. Der er flere ting. Vi har analyseret lidt på det de seneste dage, for at se, hvad der kan gøres bedre. Når man score to mål, skal det langt hen ad vejen være nok til at vinde, men det har det ikke lige været på det seneste. De er vi naturligvis meget skuffede over.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal i videoen herunder: