Selvom det er to hold fra hver sin ende af rækken, som mødes, når FC Fredericia søndag skal en tur til Nykøbing, så er det ikke en kamp, hvor træner Jonas Dal forventer, at holdet kører modstanderne over.

Senest de to hold mødtes, den 8. september på Monjasa Park, blev det 2-2, og Jonas Dal forventer endnu en gang et medrivende opgør.

“Jeg tror, at det bliver en god kamp og en underholdende kamp. Det plejer at være sådan, at det er to hold, som gerne vil spille, når vi møder Nykøbing. Det regner jeg også med, at det bliver denne gang.”

Det er længe siden, at søndagens modstandere har vundet en fodboldkamp. Det håber Jonas Dal naturligvis fortsætter søndag, og han ser da også muligheder mod Nykøbing IF.

“Kan vi sætte os på spillet og måske score en pind ret hurtigt, så kan det være, at det hænger ret hurtigt i knæene. Omvendt så er det jo også et såret dyr, som for alt i verden vil have en uafgjort eller en sejr. Det kan godt være, at vi ser et Nykøbing-hold, som ikke er helt så aggressive og fremadrettet, som de plejer at være.”

FC Fredericia har været meget spildominerende i denne sæson, hvor der dog er kommet en del scoringer imod på omstillinger. Den del har Jonas Dal også for øje.

“Vi vil rigtig gerne dominere på bolden. Vi ved dog også, at vores modstandere også kommer til at have bolden i perioder, og her har vi talt meget om og øvet os i, at vi skal stå rigtigt. Vi vil gerne dominere på bolden, men vi skal også være klar over og ydmyg overfor, at det hurtigt kan gå den anden vej.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal i videoen herunder: