Søndag eftermiddag spillede FC Fredericia sæsonens sidste udebanekamp. Det skete i Roskilde, og kampen blev tabt med 0-1.

Derfor var det en gruppe skuffede spillere, som sad i omklædningsrummet efter kampen. Deres cheftræner, Jonas Dal, var nøjagtigt ligeså skuffet som sine spillere. Han kunne efter kampen sætte nogle ord på, hvordan han havde det.

“Ikke så godt. Jeg synes, at det var et ærgerligt og unødigt nederlag. Jeg synes, at vi er et bedre fodboldhold, end det vi viser i dag. Specielt første halvleg var ikke ret god, og vi gør det svært for os selv, fordi vi ikke rammer niveau. Vores pasningsspil og vores afklarethed var slet ikke til stede i vores omgang med bolden.”

Cheftræneren var altså hverken tilfreds med resultatet eller præstationen fra dagens kamp mod Roskilde. Der er dog alligevel noget positivt at tage med fra dagens runde i Nordicbet Ligaen.

Med dagens resultater har FC Fredericia nemlig endegyldigt sikret sig 3.-pladsen i Nordicbet Ligaen. Det kommer efter en flot sæson, som cheftræneren er godt tilfreds med.

“Det er vanvittigt flot af klubben FC Fredericia, af spillerne, af holdet, af staben og af klubben i det hele taget. Det, at vi kan lande en 3.-plads i det felt, vi er oppe imod. Det er virkelig en flot indsats, og det kan vi kun påskønne, at vi ender der.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal i videoen herunder: