Der var meget at være tilfreds med for FC Fredericia efter kampen mod Nykøbing FC. Her blev det nemlig til en 5-0-sejr efter en god præstation.

Derfor var det også en meget glad Jonas Dal, som efter kampen satte nogle ord på kampen.

“Det var en rigtig fin sejr og virkelig, virkelig fedt. Vi vinder 5-0, og det er rigtig, rigtig fedt. Det var en af den slags sejre, som trængte til, og at vi ikke skal hen i aller sidste sekund, før kampen finder sin afgørelse.”

Det er første gang siden den 14. august, at FC Fredericia holder nullet i en kamp, og det var endda uden de to normale startere, Jacob Buus og Christian Ege.

“Det er helt vildt tilfredsstillende. Det er det der med, at hvis man kigger på de gode teams, så er det dem, som kan sætte gode reserver ind. Dem må man sige, at både Uzo og Lukas (Enevoldsen red.) gør en god indsats.”

De to øvrige tophold, Vejle og Viborg, vandt tidligere på runden med henholdsvis 3-0 og 5-0, og Jonas Dal var glad for, at holde trit med konkurrenterne.

“Det er rart, det skal jeg bare skynde mig at sige. Det er også super fedt, at når de vandt nogle store sejre, at vi så også gjorde det, så vi holder trit med målscoreren. Men det er alt for tidligt, at snakke om toppladser. Vi ligger selvfølgeligt deroppe, men som jeg har sagt mange gange, det, som det handler om for os, er at blive ved med at udvikle os.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal i videoen herunder: