Vi tog en snak med Jonas Dal efter træningskampen mod FC Erzgebirge Aue om kampen, men også om selve turen til Rygen.

Kampen blev lidt besynderlig, da den blev spillet over tre gange 35 minutter. Derfor blev det også tre vidt forskellige halvlege, mener Jonas Dal:

”I den første halvleg der er vi mindst lige så gode som dem, og det var en fornøjelse at se drengene spille fodbold, og vi vinder også den halvleg 1-0. Alt fungerede for os i den halvleg, og derfor var jeg også meget tilfreds. I anden halvleg går de op med tre mænd, når vi spiller ud, og det presser os. Det bliver en halvleg, hvor vi laver flere fejl, og det var generelt en lidt sløjere indsats, men stadigvæk godkendt, og vi spiller også 0-0 i den halvleg, fordi vi bl.a. stod rigtig godt i vores defensiv. I tredje halvleg kommer vi så til at lave lidt for store fejl, hvor vi taber 0-2. Så den var jeg lidt ærgerlig over, men der var vi også ved at være godt trætte. Aue skifter nærmest hele holdet ud, og vi havde slet ikke så mange spillere at rykke rundt med. Men det var ærgerligt, fordi jeg synes egentlig, at vi havde fortjent at gå herfra med point. Men jeg er meget tilfreds. Det er sjældent jeg smiler så meget efter at have tabt 1-2, men der er simpelthen så mange gode ting i dag.”

Om turen til Rygen har Jonas Dal ikke andet end positive ting at sige:

”Vejret har været rigtig godt, og banen har været rigtig god. Intereurope som vi har rejst med, har gjort det rigtig godt, og Bent Jakobsen har serviceret os fortrinligt. Der er en masse ting der skal ordnes på en tur som den her, og der er det dejligt at have Bent lige ved hånden. Turen har været rigtig god. I går trænede vi noget taktisk, i dag trænede vi standarder, og så har vi spillet den her kamp mod en klasse modstander, hvor vi gjorde det helt fortrinligt. Så jeg er meget tilfreds, og så tager vi gerne den bustur på syv timer herned en anden gang for de her forhold,” afsluttede Jonas Dal.