Torsdag aften klokken 18.30 går FC Fredericia på banen på Kolding Stadion, som danner ramme om lokalopgøret mellem de to top-hold i NordicBet Ligaen.

Det er anden gang i sæsonen, at de to hold mødes. Første gang, på Monjasa park, blev det til hele syv mål, da FC Fredericia vand med 4-3. Helt så mange mål behøves der ikke komme torsdag aften, mener Jonas Dal.

“Jeg håber da ikke, at vi skal lukke tre mål ind, for det er ikke sikkert, at vi kan score fire mål mod Kolding hver gang. Vi skal passe på, at det ikke bliver sådan en tju bang-kamp, hvor det er, at det går lidt i begge retninger. Vi vil gerne se, om ikke vi kan styre kampen, også omkring den defensive del, så vi ikke skal inkassere de her lidt hurtige mål.”

Kampen på Kolding Stadion er en kamp mellem to af NordicBet Ligaens top hold. Før kampen ligger de to hold nummer to og tre, men vinderen af kampen rykker op på førstepladsen. I hvert fald for en stund.

Det er dermed to hold, som er kommet godt fra start i den første tredjedel af sæsonen, og Jonas Dal forventer derfor et tæt opgør.

“De bliver ved med at gøre det godt og få rigtig fine resultater. Sidst mod Viborg gør de dem selv den tjeneste, at blive i kampen til langt henne i kampen, og så laver Viborg nogle fejl, som er helt vanvittige. Men det er jo kun fordi, de holder sig selv inde i kampen og er dygtige rent defensivt. Så af med alle de hatte, som jeg har på. Stor cadeu og kæmpe kredit til Kolding. Det er flot, det som de har gang i dernede.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal herunder: