I går, torsdag den 23. juli, afsluttede FC Fredericia sæsonen i Nordicbet Ligaen. Det skete hjemme på Monjasa Park, hvor det blev til 2-2 mod Nykøbing FC.

FC Fredericia spillede en god kamp, men i sidste ende blev det til et uafgjort resultat til at slutte sæsonen på. Der var derfor både positiver og negativer for Jonas Dal.

“Jeg synes, at det er en kamp, vi styrer næsten fra start til slut. Så egentligt i den periode, hvor jeg synes, at vi har allerbedst styr på kampen, der scorer de så to mål. Jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at vi kun får 2-2 med fra en kamp, som vi styrer.”

Sæson 2019/-20 var den bedste i mange år for FC Fredericia rent resultatsmæssigt. Det endte med en 3.-plads efter i lang tid at have været med helt fremme i oprykningskampen.

Cheftræneren kunne derfor se tilbage med stor tilfredshed på den netop overstået sæson.

“Som helhed har det jo været en helt fremragende sæson, når vi ender som nummer tre. Vi ville selvfølgelig gerne have kunne bide Vejle og Viborg lidt mere i bagdelen. Heldigvis og glædeligvis kan vi nu sætte to streger under, at vi er blevet nummer tre. Det er for os som klub en fantastisk sæson.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal i videoen herunder: