Når den i aften står på lokalopgør på et udsolgt Monjasa Park, vil det være i en topkamp i Nordicbet Ligaen. FC Fredericia ligger nummer tre, mens gæsterne fra Kolding IF ligger nummer fire.

I de indbyrdes opgør i denne sæson har FC Fredericia overtaget med to sejre. Cheftræner Jonas Dal håber, naturligt nok, at det bliver til en tredje sejr.

“Vi skal gøre lidt af det samme. Vi skal spille hurtigt og spille udenom dem. Vi skal spille ned i mellemrum og komme bagom dem. Masser af bolde i feltet, og ind og udfordre dem. Både på siderne, men også centralt. Vi skal selvfølgelig holde dem fra fadet og være ekstremt dygtige i vores duelspil og vores defensive strukturer.”

FC Fredericia kom i seneste runde tilbage på sejrssporet med en 3-2-sejr over Næstved BK på hjemmebane. Det var tre vigtige point, som forhåbentligt bliver duplikeret i aften.

Kampen i aften er et lokalopgør – det sjette af sin slags i denne sæson for FC Fredericia, som udover Kolding IF også har mødt Vejle Boldklub to gange.

“Det er super fedt at spille de her lokalopgør. Der er så meget på spil – også udover de tre point. Der er jo altid tre point på spil, og det skal vi altid huske, at det er det vigtigste. Men udover det så er der jo også alt det med håneretten og det her med, at der er så mange af spillerne, som kender hinanden, og byerne ligger så tæt på hinanden.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal i videoen herunder: