Det var langt fra nogen ønsket start på forårssæsonen, som FC Fredericia fik på udebane mod Fremad Amager. 4-2 lød resultatet.

Det var derfor ikke overraskende, at cheftræner Jonas Dal var langt fra tilfreds med dagens kamp.

“Det er helt vildt skuffende. Selvfølgelig er det dét. Alle inde i omklædningsrummet og alle omkring holdet sidder med hovedet langt nede mellem knæene. Vi er så kede af, at det var sådan her, at det endte. Det er klart, at når man har gået og forberedt sig i så lang tid, som vi har nu i tre måneder, så er det selvfølgelig helt vildt ærgerligt, at vi står hvor vi gør nu.”

Det endte som bekendt med et 2-4-nederlag, men ved pausen var stillingen kun 1-0 til Fremad Amager. Et mål lige efter pausen ændrede dog på det gode billeder, som man ellers havde haft ved pausen.

“Jeg er helt enig i, at det er en lige kamp. Jeg tror også, at hvis man tæller efter på chancerne, så fører vi også en lille smule der. Det kan være rart at have den følelse med ned i omklædningsrummet – og det havde vi sådan set også. Men så er det svært, når man kommer bagud så hurtigt, som vi gjorde i anden halvleg.”

En af de positive ting, som FC Fredericia kan tage med fra kampen, er, at man formår at lave to mål efter at være kommet bagud med fire. De to mål kom fra den tilbagevendte Victor Torp.

“Jeg er rigtig glad for, at vi får scoret to mål. Jeg er også glad for, at Torp kommer ind og får det her comeback. Han kommer ind og scorer to rigtig fine mål, og tager godt ved bolden.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal herunder: