Onsdag den 13. maj var første dag tilbage på træningsbanen for FC Fredericia-spillerne. Det var samtidig også første dag tilbage for cheftræner Jonas Dal – en dag, som han havde glædet sig til.

“Vi kan træne på stadion, græsset er grønt og klippet helt ned og det er fantastik fodboldvejr. Så det at mødes med sit hold igen og sætte drengene til at spille fodbold igen. Jamen det er det, som vi alle sammen elsker. Så det var virkelig fedt. Jeg kan ikke rigtig finde nogen finger at sætte på noget af det”.

Selvom det er to måneder siden, at Jonas Dal sidst har været i gang, For udover at forberede sig til igen at skulle træne spillerne, har han også haft travlt derhjemme.

“På den grund, som vi købte for 10-12 år siden, der var sådan en gammel spejderhytter. Den spejderhytte havde brug for en kærlig hånd, og det har den fået. Så nu står den knivskarpt. Der har jeg gået oppe og brugt alle mine tømmer-kundskaber og fået sat det i stand. Så nu har vi sådan en lille hytte der, som vi kan gå op i skoven og hygge os. Den har vi kaldt corona-hytten”.

Hør hele interviewet med Jonas Dal herunder: