Torsdag aften klokken 19.30 bliver der endnu en gang blæst op til fodbold i NordicBet Ligaen på Monjasa Park, når HB Køge kommer en tur til Fredericia.

Begge hold kommer med en sejr i bagagen, og der er derfor meget at se frem til. Cheftræner Jonas Dal forventer en god kamp.

“Som altid tror jeg, at det bliver en god kamp. Vi skal i hvert fald gøre vores, og jeg tror også, at HB Køge kommer og gør alt hvad de kan for at gøre det til en god kamp. Mange af deres spillere er dygtige fodboldspillere, og så har de også noget fysik til at stå imod.”

Seneste kamp, en 5-0-sejr i Nykøbing, bød på det bare andet clean sheet i årets NordicBet Liga. Jonas Dal er ikke overraskende ganske tilfreds med det.

“Det er så skønt, at det er en del af spillet, som også er kommet med. Vi synes, at vi har meget godt styr på den offensive del, og nu får vi også den defensive del med, med et clean sheet. Det er godt til selvtilliden og statistikken.”

I den seneste kamp måtte Jonas Dal undvære både Christian Ege og Jacob Buus, som begge sad ude med karantæner. De er begge tilbage, og det betyder, at kun den skadede forsvarspiller Mathias “Malte” Johannsen er ukampdygtig.

Generelt i sæsonen har FC Fredericia været heldige med skader, som ikke har fyldt meget i efteråret. Det glæder cheftræneren.

“Det har været en rigtig stor del af, at vi har spillet så godt et efterår. Vi kan holde den kontinuitet, og dem som spiller, ser de samme medspillere weekend efter weekend.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal i videoen herunder: