Når klokken bliver 19.00 i aften, fredag den 19. juni, løber FC Fredericia-spillerne på banen på Energi Viborg Arena til topopgøret mellem Viborg FF og FC Fredericia.

De to hold mødtes også i den sidste kamp før Corona-pausen, hvor Viborg FF vandt med 3-1. Derfor forventer cheftræner Jonas Dal en helt anden indsats i aften.

“Der skal gøres flere ting anderledes. Vi skal i hvert fald rent defensivt være bedre, og det synes jeg også, at vi er blevet. Jeg synes, at vi har et rigtig fint defensivt udtryk, og vi er rigtig bevidste om det. Vi er blevet rigtig gode til det. Så skal vi også forsøge at sætte os på kampen, og forsøge at have bolden mest.”

FC Fredericia ligger før kampen nummer tre i Nordicbet Ligaen, men kan med en sejr overhale netop Viborg FF på 2.-pladsen. Derfor er der tale om et vaskeægte topopgør.

Selvom det altid er fedt at spille topkampe, er det dog i første omgang sejren, som er vigtige for Jonas Dal.

“Der er garanteret kun tre point på spil alligevel, men alligevel er det sådan en seks points kamp, kan man sige. Vinder de den kamp, som er de pludseligt ret langt foran os, og omvendt vinder vi den, så er vi kommet foran dem. Det er selvfølgelig en kamp, som kommer til at betyde lidt for stillingen, men som jeg altid siger, så handler det jo om den næste kamp.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal i videoen herunder: