Det var med hiv og sving, at FC Fredericia sikrede sig et enkelt point torsdag aften på Monjasa Park mod HB Køge. En scoring af Nicolaj Ritter i de døende sekunder gjorde, at kampen endte 2-2.

Selvom det ikke var blandt sæsonens bedste præstationer for FC Fredericia, fandt Jonas Dal flere positive ting efter kampen.

“Der er rigtig mange ting i spillet og i kampen, som jeg kan være tilfreds med. Det vi skal passe på med er, at vi ikke bliver ved med at ville spille bolden i de rigtig svære situationer. Vi har rigtig store ambitioner, og vi presser hinanden til hele tiden at spille. Det har givet os rigtig mange point indtil videre, så nu skal jeg ikke begynde at save nogen ned, for at forsøge at spille.”

Træneren medgiver, at det til tider blev en smule for risikabelt hos FC Fredericia. Især omkring HB Køges første mål.

“Jeg ser den situation som en bold, der ikke skal spilles rundt nede i forsvaret længere. Der er vi kommet derud, hvor vi er så presset af HB Køge, at der bliver vi nødt til at lufte. Vi har de ambitioner om, at vi gerne vil spille os ud. Her lykkedes det ikke. Der skulle man have vurderet, om det var det rigtige at gøre.”

Jonas Dal vil ikke gå på kompromis med den spillestil, som har sendt FC Fredericia op på en foreløbig førsteplads.

“Vi skal lade være med, at smide de bolde væk, som vi gør. Det er noget af det, som vi har været rigtig gode til at få skiftet spillet fra den ene side til den anden. Modstanderen har synes, at det var rigtig svært at spille imod, og det tror jeg også, at HB Køge har syntes i dag. Så det er absolut ikke noget, som vi skal lade være med. Det er til gengæld noget, som vi skal blive endnu bedre til. Så kan vi blive en mundfuld for rigtig hold.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal i videoen herunder: