Turen til Skive søndag eftermiddag bød ikke på point for FC Fredericia. Det blev nemlig til et nederlag på 0-1 mod Skive IK. Det var på trods af, at FC Fredericia havde det meste af spillet.

Spørger man cheftræner Jonas Dal, er det ikke så svært at forklare. Skive IK var nemlig bare skarpe foran mål. Derfor endte FC Fredericia med at tabe kampen.

“Den simple årsag er, at vi ikke får scoret på de chancer, vi har, og så scorer de på den chance, som de har. Og det var virkelig dén chance, som de har. Det var os, der sad på den kamp 100 %, og derfor har jeg også rost spillerne for den her kamp. Derfor er det også svært for spillerne at tage imod al den ros her lige nu, fordi vi kigger på resultatet, og det var skuffende.”

På trods af de gode takter på banen, var det dog alligevel en skuffet Jonas Dal, som efter kampen kunne konstatere, at der altså stod 1-0 på tavlen efter kampen.

“Nederlag er altid skuffende, næsten uanset hvordan de kommer i hovedet på os. Men jeg synes næsten, at når vi har så meget spil, og vi har så mange chancer og så stor ære af den kamp her, så er det næsten hårdere. Men sådan er det i fodbold. Det er ikke nødvendigvis altid det hold, som skaber flest chancer, som vinder.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal i videoen herunder: