Vi tog fat i den tilbagevendte cheftræner Jonas Dal Andersen for at høre hans tanker om kampen mod Hvidovre i morgen.

De to hold mødte hinanden tilbage i august, hvor det blev 0-0 på Monjasa park. Men det bliver grundet skader og karantæner en anderledes kamp end den tilbage i august, mener Jonas Dal:

”Jeg ved at Hvidovre er rendt ind i en masse karantæner og så nogle skader. Så det bliver i hvert fald ikke det samme hold som tilbage i august. Men de kommer nok på mange måde med det samme udtryk, og de vil gerne spille på samme måde, men det bliver ikke de samme spillere.”

FC Fredericia kommer dog også til at mangle to stamspillere på søndag. Manjrekar James skal samles med det canadiske landshold og Dennis Høegh er løbet ind i en karantæne. Det er selvfølgelig også noget holdet kommer til at mærke på godt og ondt ifølge Jonas Dal:

”Det får den betydning at der er nogle andre der får chancen. Det har både jeg og de glædet sig til. Men det er klart, at det er ikke det, vi allerhelst vil. Men vi skal jo tro på, at dem der sidder derude, kan gå ind og gøre det ligeså godt hvis ikke en smule bedre, fordi de har siddet derude og optjent mange kræfter og er fyldt med glæde over, at de nu får lov til at spille. Derfor tror jeg på, at det bliver en positiv historie for alle parter.”

For at få tre point med fra Hvidovre i morgen er det ifølge Jonas Dal vigtigt, at holdet kommer med det helt rigtige udtryk til kampen:

”Vi svarede godt igen med kampen ovre i Lyngby. Den kamp viste meget godt, at vi har et væsentligt niveau, når det skal være. Vi spiller en rigtig voksen kamp, og det udtryk kunne jeg godt tænke mig at tage med til Hvidovre. Det vil sige, hvor vi kontrollerer kampen, men også spiller no-nonsens fodbold, så vi ikke gør os sårbar på nogen dele af banen. Vi var rigtig gode i Lyngby til at tage temperaturen på kampen, hvilket medførte at spillerne ramte et fantastisk godt niveau, og kan vi tage det med til Hvidovre, så tror jeg også, at vi har noget at komme efter,” afsluttede Jonas Dal.

Kampstart er i morgen i Hvidovre kl. 13.45.