Når uret siger 20.00 i aften, fredag den 5. juni, løber FC Fredericia-spillerne ind på Monjasa Park til en kamp i Nordicbet Ligaen for første gang siden den 7. marts.

Præcist som i den kamp, mod Viborg FF, bliver aftenens kamp også uden tilskuere på tribunen. Den kendsgerning ærgrer cheftræneren Jonas Dal.

“Det er jo de der kampe, som altid er super fede at spille. Og så er det selvfølgelig hamrende ærgerligt, at vi ikke kan fylde stadion godt op med både tilskuere fra Vejle, men i særdeleshed også, at vi skal gå glip af Red Pride, som jo sidst vi spillede mod Vejle, gjorde en fænomenal indsats.”

Senest de to hold stod overfor hinanden, var den 14. august på Vejle Stadion. Dengang blev det til en sejr på 1-0 til FC Fredericia i en kamp, hvor både resultatet og spillet på banen var på et højt niveau.

“Den kamp kan vi da tage rigtig meget med fra. Jeg har også hørt folk fra Vejle udtale, at det var den eneste kamp, hvor de ikke synes, at de var det bedste hold. Og det er med rette. For jeg synes også, at vi var det bedste hold i den kamp, og at vi allerede inden vi går i gang har indgydet den respekt overfor modstandere, vil det betyde, at vi vil gå ind med en fjer mere i hatten”.

Hør hele interviewet med Jonas Dal herunder: