Da FC Fredericia i sidste sæson var på besøg hos Viborg FF endte kampen med et nederlag til FC Fredericia på 2-1. FC Fredericia førte ellers dengang det meste af kampen, men fik to mål imod sig i henholdsvis det 82 minut og det 90 minut.
I går gentog historien sig på ny. FC Fredericia førte det meste af kampen, men Viborg dukkede op i det 82- og 90 minut og kom foran 2-1.
Heldigvis for FC Fredericia, så dukkede Henry Onuorah op i det 94 minut og udlignede til kampens resultat, 2-2.

“Da de kommer på 2-1, så tænker jeg “åh nej, nu ikke igen”. Viborg fik produceret rigtig mange chancer imod os, specielt på dødbolde, hvor vi skulle stå imod med alt hvad vi havde, hvilket også lykkedes langt hen ad vejen, men så lige pludselig stod der 2-1. Heldigvis fik vi udlignet til 2-2″, siger Jonas Dal.

I pausen foretog Viborg en udskiftning og et formations skifte. Dette ændrede kampbilledet i forhold til 1. halvleg og Viborg kom meget bedre med kampen.

“I pausen forbereder vi os på nogle ting, fordi vi går ud fra at de fortsætter lidt i samme spor. Det som ændrer kampbilledet mest er faktisk at de sætter Christian Sivebæk på banen, det giver dem et løft.
Viborg begynder at komme mere over siderne, og vi kommer til at løbe efter dem. Derudover bliver vi vores egen værste fjende, da vi taber bolden for mange gange i opbygningen, da vi gerne vil spille bolden op nede bagfra. Viborg for presset os godt og stor cadeau til dem for dette. Set i bagklogskabens lys, så skulle vi måske have ændret den måde vi spillede bolden op på”, slutter Jonas Dal.

Inden de sidste to kampe mod henholdsvis Vejle og Viborg på udebane, så havde Jonas Dal gerne solgt den for fire point, da vi skal være tilfredse med tage fra Viborg med 1 point.

“Inden kampen havde jeg gerne taget det ene point, 2-2 i Viborg, det er et forrygende resultat. Det er dejligt at vi får scoret to mål, men til gengæld er det ærgerligt at vi lukker to mål ind på standarder. Dog kunne deres mål ligeså godt være kommet i åbent spil, da Viborg havde nogle store muligheder.
Vi skal glæde os over fire point i de sidste to udekampe, men jeg er også stolt over at se et omklædningsrum, hvor spillerne er skuffet over ikke at stå med seks point”, konstaterer Jonas Dal.

Næste gang FC Fredericia løber på banen er på søndag d. 25 august kl. 14.00, når Kolding IF kommer på besøg.

Se hele interviewet med Jonas her: