73. Så mange dage siden er det, at FC Fredericia seneste har spillet en kamp. Det kommer til at ændre sig, når turen på fredag går til Vestkysten, hvor Esbjerg fB venter i en træningskamp.

Kampen bliver den eneste test, som spillerne står overfor, inden det i næste uge i gang går løs med fodbold i Nordicbet Ligaen i en udekamp mod Vendsyssel FF. Fredagens kamp er noget, som Joachim Wagner ser frem mod.

“Det bliver dejligt. Det er det, vi gerne vil ,og det er fint lige at få en kamp i benene inden det rigtigt begynder. Det er en kort opstart, og vi skal snart i gang igen, så det glæder vi os til.”

Offensivspilleren er en af de nyeste spillere i FC Fredericia-truppen efter han kom til klubben i vinterens transfervindue. Hans første tid i klubben har mildest talt været speciel.

“Jeg nåede lige ind i to måneder og lærte holdkammeraterne at kende, så det var selvfølgeligt ærgerligt, at vi skulle holde pause. På den anden side kan man tænke lidt og tingene, og jeg har fundet ud af, hvor meget jeg har savnet at spille fodbold og være i Fredericia. Så jeg er glad for at komme i gang igen.”

Hør hele interviewet herunder: