Søndag klokken 14.00 går det igen løs på Monjasa Park, når Hvidovre IF kommer en tur forbi fæstningsbyen.

Her vil det være en kamp mellem NordicBet Ligaens nummer to og nummer 10. Det er altså to hold, som er startet meget forskelligt i denne sæson, og det håber FC Fredericia-backen Jacob Buus også kommer til at vise sig i søndagens kamp.

“Jeg tænker det bliver en kamp, hvor vi skal ud og sætte vores eget præg på det. Vi skal ud og være spilstyrende, som jeg synes, vi har været gode til de sidste par kampe. Vi har set lidt video på dem, og vi føler os ok forberedt på, hvad de kommer med. Hvis vi gør det godt, og vi gør det klogt, kan vi godt spille dem ud.”

Vi skal helt tilbage til den 14. august i en 1-0-sejr på Vejle Stadion, for at finde den seneste gang, det er lykkedes FC Fredericia at holde målet rent. Det er selvsagt noget, som irriterer en forsvarspiller som Jacob Buus.

“Det er helt sikkert noget, som går mig på. Det er også noget, som vi har haft fokus på til den kamp her, at vi først og fremmest skal lukke af nede bag til. Det giver trods alt bedre muligheder for at vinde, hvis man holder de andre fra at score.”

Hvis du vil høre hele interviewet med Jacob Buus, kan du gøre det i videoen herunder: