Det bliver et tæt opgør på Monjasa Park, når FC Fredericia og Silkeborg IF tørner sammen. Det er mandskaber, der kommer med sejre i bagagen og fodboldtilgange, der byder på offensive takter og mange mål. Vi tog derfor en snak med en af dem, der kan bidrage til måldelen, nemlig Leonel Montano. Han scorede senest i HB Køge-opgøret, mens han generelt i foråret har været en af de farlige offensive kræfter for et nuværende velspillet FC Fredericia-mandskab, som ellers startede skidt i slutspillet.

”Indtil videre står man lidt med blandet følelser. Vi har selvfølgelig på det seneste haft to gode kampe, og så startede vi selvfølgelig også hårdt ud mod to tophold. Jeg synes, vi har vundet de kampe, hvor vi har følt, at vi kunne spille med. Men måske har vi ikke leveret de bedste præstationer, som vi gerne ville mod de store hold”, udtaler han.

Derudover er han tilfreds med, hvad han har bidraget med i foråret. Her ser han, at de personlige præstationer er i takt blevet bedre med holdets præstationer.

”Jeg har været okay tilfreds med mine præstationer indtil videre. Der er kommet lidt mål, og selvfølgelig har det også givet nogle sejre, så holdmæssigt og personligt, er jeg tilfreds.”, siger Leo

Dermed bliver Silkeborg-kampen også en stor test for hjemmeholdet, hvor det kan briste eller bære for holdets sejrsstime. I samme ombæring bliver det opgør, hvor Leonel for første gang skal spille på et Monjasa Park med tilskuere. Det sætter han nogle ord på:

”Jeg tror, det bliver godt. Nu har vi fået stadionet klar, og jeg hører, at begge tribuner kan tages i brug, så det bliver en fed oplevelse. Så forhåbentligt kommer der så mange som muligt. Det bliver fedt”, udtrykker han.

Se interviewet her: