Der var ikke meget at feste over i sidste besøg mellem FC Fredericia og Viborg FF, hvor det rødklædte mandskab har en masse at revanchere. Derudover skal der også forsøges at hente momentum efter mandagens nederlag mod Esbjerg i slutspillets første kamp. I den anledning har vi snakket med Dennis Høegh, som blandt kommer ind på seneste opgør mod lørdagens modstander, Viborg FF, og skuffelsen fra 2.påskedag.

”Det var en tung start, vi fik på foråret. Det er klart, at det er en ny kamp, og vi skal forsøge at tage mere fat om spillet, end vi gjorde i første kamp. Så må man også bare sige, at Viborg straffede os benhårdt på standardsituationer, og det er klart, at dem skal vi stå bedre imod.”, siger den rutineret spiller, Dennis Høegh.

Derudover kaster han også et blik over Esbjerg-kampen, hvor fredericianerne tabte opgøret 3-1. Her har mandskabet arbejdet med de ting, som fungerede dårligt i opgøret, men mandskabet har også været gode til at lukke kampen ned og fokusere på kommende opgave:

”Det er jo klart, at det ikke hjælper på selvtilliden at tabe. Vi havde en følelse både før og under kampen, at vi kunne hive noget med fra kampen. (…), Det er bare at lukke den af og kigge på en ny.”, uddyber FC Fredericias nummer syv.

I interviewet kommer han ind på, hvad holdets ambitioner er i slutspillet. Her er han realistisk med hensyn til oprykningen, da dette løb er kørt for holdet. Men i stedet handler det for Høegh, at man suger slutspillet til sig og udvikler sig både individuelt og kollektivt, så man er oprustet til kommende sæson:
”At rykke op er nok ikke det, vi skal kigge efter. Vi skal kigge mere på det kortsigtet og angribe de kampe, hvor vi møder top seks-hold hver gang. Det er klart, at det er gode hold, og vi skal forsøge at udvikle os fra gang til gang.”, siger han.

Til sidst reflekterer han over, hvordan foråret har været for ham. Han har nemlig døjet med skader, hvilket har betydet færre kampe for manden med de 166 kampe for klubben.

 Det kan du høre mere om lige her: