Sæsonen har været meget svingende for FC Fredericia, da holdet startede rigtigt fint ud og var hurtigt med i toppen af rækken i efteråret. Dog blev der sat en stopper for det i slutningen af 2020 og de første tre kampe i foråret, hvor mandskabet havde en nedadgående formkurve. Derudover formåede holdet stadig at kvalificere sig til oprykningsspil efter sidste opgør i grundspillet, der endte med uafgjort mod et kompakt Vendsyssel-mandskab.

Vi har taget en snak med cheftræner, Michael Hansen, for at få hans perspektiv på, hvordan grundspillet har været samt forventningerne til det kommende slutspil.
”Selvfølgelig går tingene op og ned i fodbold, og det gør det stort set hele tiden for alle hold. Nogle gange handler det om at mindske den periode, hvor det går nedad – og selvfølgelig ride på den bølge, hvor det går opad.”, siger Michael om holdets svingende resultater.

Han er derudover super tilfreds med holdets indstilling og måden, de har modtaget hans ideer på. Det har til trods for mange skader og udsving i resultaterne været tilfredsstillende for Michael, at indholdet på banen, som spillerne har leveret, har været fornuftigt:
”Vi vil i hvert fald udvikle vores spillere, og det handler for mig om, hvordan vi den enkelte spiller fra det ene niveau til det næste. Vi skal se, hvordan vi kan udnytte det potentiale, som den enkelte spiller har. Sammen med spilleren selvfølgelig.”

Dermed lægger træneren ikke skjul på målsætningen for resten af sæsonen, hvor der er et primært fokus holdets samt den individuelle udvikling. Herudover vil han blive ved med at implementere en spillestil, hvor spillerne kan udfolde deres evner og matche med de bedste klubber i rækken.
”Det er en motivation at kigge på, hvordan kan vi få flere point ud af de ti kampe, som vi er en del af med respekt for strukturen og turneringen. Men hvordan vi kan gøre og tage et skridt fra, hvor vi er nu til at også komme i top seks næste år.”, udtaler træneren.

Afslutningsvis kommer han ind på, at landsholdspausen skal bruges på at mindske den høje intensitet, der har været gældende i foråret. Derfor skal der pustes godt ud og få ladet op til slutspillet. Se hele interviewet lige her: